logo verzekeringen verduyn

Spaarplan.

Spaarplannen een interessant alternatief voor de spaarrekening (die nog nauwelijks iets oplevert).

Wat is een spaarplan?

Een spaarplan is een beleggingsformule waarbij u kunt sparen of beleggen via regelmatige (maandelijkse) stortingen. U hebt de keuze tussen een tak21 of een tak23 formule of een mix van beide.

( Wat is het verschil tussen tak21 en tak23? Ontdek het hier )

Hoe werkt zo’n spaarplan?

Regelmatig spaart u eenzelfde bedrag. Door die geregelde stortingen heeft u het voordeel dat u dus nooit op het verkeerde moment instapt (omdat het risico in de tijd gespreid wordt)

U belegt via een spaarplan in een beleggingsfonds. Zo’n fonds is al een korf van beleggingsproducten (aandelen, obligaties…) en ook dat is een bijkomende zekerheid. U belegt in een volledig gespreide portefeuille (veel beter dan dat u dat zelf zou kunnen).

Onze bijdrage is belangrijk

  1. Wij helpen u de passende formule te kiezen.
  2. We blijven uw belegging samen met u bespreken en opvolgen.
  3. Wij garanderen de laagst mogelijke kosten en dus een hogere opbrengst(*).

Uw spaargeld blijft beschikbaar

We stellen vast dat veel klanten niet willen investeren omdat ze de beschikbaarheid van hun spaargeld niet willen opgeven. Wij geven u de zekerheid dat u steeds uw spaargeld kan opnemen. Bespreek dit met ons. We berekenen vooraf wat u zal ontvangen. Geen verrassingen meer over kosten, boetes, bruto- of nettobedragen,…

Spaarplannen zijn niet nieuw

Spaarplannen zijn niet nieuw, ook voor u niet. U weet hoe goed spaarplannen zijn! Pensioensparen, maar ook het lange termijn sparen, het vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen (VAPZ) en zelfs het IPT of individuele pensioentoezegging zijn stuk voor stuk spaarplannen die we u ten stelligste aanraden. Deze spaarplannen zijn fiscaal interessant maar ook hier zijn er grote verschillen in de kostprijs. Ook deze (pensioen)spaarformules krijgt u bij ons aan de laagste kosten dwz met de beste voorwaarden.. Breng eens uw polissen of uw jaarlijkse overzicht binnen. We vergelijken en verlagen direct voor u de kosten. Zelfs voor uw huidige contracten… De voordelen die u bij ons krijgt, zullen voor u een aangename verrassing zijn.

U merkt het. Soms kan voordeel halen heel makkelijk zijn. Kom eens langs en we regelen dit voor u…

Dit is maar een voorbeeld uit de vele beleggings- en verzekeringsmogelijkheden die Advieskantoor Verduyn u kan aanbieden en dit steeds aan de laagste kosten en de beste voorwaarden. Hiervoor onderhandelen wij permanent met een zeer ruim aantal aanbieders op de financiële markten (ontdek een aantal van onze partners hier). Deze sterke en onafhankelijke onderhandelingspositie zorgt ervoor dat wij u telkens weer de beste en meest rendabele spaarformule kunnen aanbieden.

(*) wij garanderen niet een hogere opbrengst op elke belegging. Wij garanderen wel een hogere opbrengst op dezelfde belegging die u via een andere adviseur met “normale” instapkosten zou onderschrijven. Wij garanderen dat u nergens betere (kosten)voorwaarden kunt vinden. Uw voordeel begint bij onze laagste kosten garantie.