logo verzekeringen verduyn

Waarom bij ons beleggen?

U wil een hoger rendement op uw spaargeld maar u bent de weg verloren in de beleggingsdoolhof? Misschien lijken de risico’s lijken u te groot of nog: blijft u de beslissing voor u uitschuiven?
Herkent u zich hierin?

Kom dan eens langs, helemaal vrijblijvend en stel uw vragen. Wij zijn er voor u. Ons kantoor stelt u eenvoudige instapformules voor, stuk voor stuk professionele oplossingen, aangepast aan uw profiel en dit zonder instapkosten! Dat geeft u een enorm voordeel ten opzichte van de andere actoren op de financiële markt (bankiers, makelaars,…). Dankzij onze jarenlange ervaring in bank en verzekeringen kunnen wij u een uitgebreid en kwalitatief gamma aanbieden.

Bij ons geen gladde verkooppraatjes maar wel objectieve en eerlijke informatie over alle mogelijkheden van beleggen, steeds aangepast aan uw wensen, behoeften en risicoprofiel. Bij ons kan u slim beleggen en dat betekent dat u kan rekenen op persoonlijk en onafhankelijk advies en een gamma producten waar wij zelf 100% achter staan.
Wij werken samen met de beste, bekende spelers op de financiële markt waardoor we u telkens het meest passende product aanbieden en dit aan de beste voorwaarden en de laagste kosten.
Op die manier kunnen we voor u ook de risico’s beperken tot het absolute minimum.

Onze troeven?

Onafhankelijk advies: wij hebben geen ‘huismerken’ maar we kiezen onze partners zonder enige verplichting of commerciële druk. Door deze vrije en unieke positie kunnen we u de beste oplossingen aanbieden, uiteraard rekening houdend met uw wensen, uw risicoprofiel en uw financiële mogelijkheden.

Persoonlijk advies: wij bouwen met onze klanten een persoonlijke relatie op waar kwaliteit en vertrouwen centraal staan. Bij ons bent u geen nummer! Ook u kan rekenen op deze persoonlijke service. Wij combineren de voordelen van een persoonlijk aanspreekpunt met de voorwaarden en mogelijkheden van een onlinebank.

Jarenlange ervaring en kennis: meer dan 30 jaar in het vak maar ook nu nog blijven we op zoek naar nieuwe mogelijkheden die we graag met u delen. Heel regelmatig volgen we opleidingen en bijscholingen: dat is uw waarborg op een waardevol, kwalitatief en up-to-date advies.

Laagste kosten: beleggers betalen veel te hoge instapkosten wanneer ze bij de klassieke bank of makelaar beleggen, ook u. Wij bieden soms dezelfde maar vaak betere producten aan, maar dan wel zonder die vervelende kosten. Uw winst is daarom bij ons gegarandeerd groter (*).

Hoger rendement: kwalitatieve producten met bewezen resultaten, ondersteund door onze jarenlange expertise en kennis maar aan kosten die veel lager liggen dan elders, dat is een garantie op een hoger rendement. Vergelijk en doe uw voordeel.

All in one: alleen bij Advieskantoor Verduyn vindt u alle voordelen samen. Vergelijk…

  • Bij de bank is onafhankelijk advies uitgesloten want zij verkopen enkel het (dure) eigen huismerk. Of dacht u dat een bank voor elk product altijd het beste van de markt aanbiedt???
  • Andere tussenpersonen hebben dan weer geen ervaring genoeg of missen de nodige kennis. Hoe kunnen ze u dan passend adviseren???
  • Veel ‘adviseurs’ brengen nooit de kosten ter sprake. Maar denkt u echt dat als een bankier niet over kosten spreekt, dat die er dan ook niet zijn???

Ons advies: maak een vrijblijvende afspraak, kom eens praten, ontdek onze verfrissende aanpak (waarover u hier meer kan lezen) en bepaal samen met ons uw financiële toekomst.

Minder kosten, meer opbrengst

U kunt bij ons terecht voor alle vormen van sparen, beleggen en verzekeren. Net zoals bij onze collega’s… Maar via onze tussenkomst ontdekt u betere beleggingen aan lagere kosten. Uw opbrengst is altijd groter. Meer intrest voor uw belegging.

Concreet betekent dit dat alle spaarformules en beleggingen via onze tussenkomst afgesloten worden zonder instapkosten.

Minder kosten betekent meer opbrengst. Dat is zonneklaar.

Tak21 spaarverzekeringen: nooit instapkosten (**)

Tak26 kapitalisatiecontracten: nooit instapkosten (**)

Tak23 beleggingen via fondsen: nooit instapkosten (**)

Pensioensparen, lange termijnsparen, VAPZ, POZ of IPT: laagste kosten

Even belangrijk: u kan bij ons terecht voor gespecialiseerd advies inzake pensioenvoorzieningen, het beheer en de overdracht van uw vermogen én uw successieplanning. Ook in deze materie kost ons waardevol advies geen handenvol geld.

(*) wij garanderen niet een hogere opbrengst op elke belegging. Wij garanderen wel een hogere opbrengst op dezelfde belegging die u via een andere adviseur met “normale” instapkosten zou onderschrijven. Wij garanderen dat u nergens betere (kosten)voorwaarden kunt vinden. Uw voordeel begint bij onze laagste kosten garantie.

(**) in sommige gevallen rekent de maatschappij een minimale instapkost aan. Daar kunnen we als makelaar niet van afwijken. Maar we garanderen dat wij als makelaar geen enkele instapkost nemen.