logo verzekeringen verduyn

Kredieten.

U kan bij Advieskantoor Verduyn terecht voor het afsluiten van een hypothecair krediet of een woonlening. Twijfelt u over de haalbaarheid van de aankoop of renovatie van een woning of het bouwen van een nieuwe woning?
Wij bekijken samen met u in functie van uw inkomen, vermogen, familiale situatie uw mogelijkheden en zorgen voor een lening met de laagst mogelijke rentevoet en meeste geschikte aflossingstermijn.
We onderhandelen hierover met alle belangrijke banken op de Belgische markt en verkrijgen voor u voorwaarden die u zelf waarschijnlijk niet rechtstreeks zou krijgen.

Maar wij doen meer: wij kiezen voor u de juiste verzekeringen. We verzekeren uw woning, we zoeken voor u de beste schuldsaldoverzekering, we kunnen zelfs alle mogelijke risico’s tijdens de bouw- en verbouwingswerken afdekken. En dat steeds aan de laagst mogelijke premie.
Maar let wel: wij dringen u geen enkele verzekering op. U staat vrij om te vergelijken met andere verzekeringsmaatschappijen of banken. Maar eigenlijk zijn we overtuigd dat u dan weer bij ons terechtkomt.

Neem nu een afspraak om uw woonproject met ons te bespreken.