logo verzekeringen verduyn

Waarom bij ons verzekeren?

Op het vlak van verzekeringen kan u bij ons terecht voor een breed gamma verzekeringen die eigenlijk elk risico dekken waarmee u in uw leven geconfronteerd kan worden. Of het nu over uw familiale situatie, uw woning, uw gezondheid, uw wagen of uw pensioen… gaat.

Wij onderscheiden ons van de concurrentie door onze persoonlijke aanpak. Een verzekeringnemer is voor ons geen nummer of een dossier. U kan bij ons telkens terecht voor advies in verband met uw verzekeringen of de schade waarmee u geconfronteerd wordt, zonder dat wij u daarvoor extra kosten aanrekenen. Als er een schade-expertise dient te gebeuren, komen wij zelf ter plaatse om te controleren of de expertise correct gebeurt.

Bovendien bieden wij u verzekeringen aan, aan gegarandeerd de laagste premies voor dezelfde of gelijkaardige verzekeringen die andere verzekeringsmaatschappijen aanbieden voor dezelfde risico’s.

Wij staan in contact met alle belangrijke verzekeringsmaatschappijen op de Belgische markt en deze onderhandelingspositie zorgt ervoor dat wij voor u voorwaarden kunnen onderhandelen die u als individuele verzekeringsnemer niet zelf zou kunnen verkrijgen.

Ook uw bestaande verzekeringsportefeuille kunnen wij analyseren en heronderhandelen. Betaalt u voor sommige verzekeringen te veel? Heeft u verzekeringen afgesloten die u eigenlijk niet meer nodig heeft of omgekeerd: bent u ergens onvoldoende verzekerd of dekt een bepaalde verzekering niet alle risico’s die ze zou moeten dekken? Wij onderzoeken het voor u en waar mogelijk onderhandelen we voor u betere verzekeringsvoorwaarden.