logo verzekeringen verduyn

Waarom wij?

We zitten meer dan 30 jaar in het vak en kunnen u dus jarenlange ervaring en kennis bieden. Al blijven we daarnaast ook nu nog op zoek naar nieuwe mogelijkheden die we graag met u delen. Heel regelmatig volgen we opleidingen en bijscholingen. Dat is uw waarborg op een kwalitatief en waardevol advies. Of het nu om beleggingen, verzekeringen of een woonkrediet gaat, werken wij samen met de belangrijkste spelers op de financiële markten om u telkens het beste product aan de beste voorwaarden te bieden. Zo kunnen we u betere voorwaarden aanbieden voor uw huidige belegging, verzekering of krediet, zelfs zonder dat u van ‘maatschappij’ hoeft te veranderen.

Verwacht bij ons dus *hetzelfde als elders….

*hetzelfde, maar onafhankelijk advies.

Wij hebben geen ‘huismerken’ maar kiezen onze partners zonder enige verplichting of commerciële druk. Door deze vrije en unieke positie kunnen we u de beste oplossingen aanbieden, uiteraard rekening houdend met uw wensen, uw risicoprofiel en uw financiële mogelijkheden.

*hetzelfde, maar persoonlijke opvolging.

Wij bouwen met onze klanten een persoonlijke relatie op waar vertrouwen en kwaliteit centraal staan. Bij ons bent u geen nummer! Ook u kan rekenen op deze persoonlijke service. Wij combineren de voordelen van een persoonlijk aanspreekpunt met de voorwaarden en mogelijkheden van een onlinebank. Naast een vakkundige service garanderen wij u dus een respectvolle en kostenbewuste begeleiding.

*hetzelfde, maar aan de laagste kosten.

Beleggers betalen veel te hoge (instap)kosten wanneer ze bij de klassieke bank of makelaar beleggen, ook u. Wij stellen u vaak betere producten voor, maar dan wel zonder die vervelende kosten. Uw opbrengst is daarom bij ons gegarandeerd groter. Verzekeringen die u bij ons afsluit, krijgt u gegarandeerd aan de laagste premies en/of betere voorwaarden. En de totale kostprijs van uw woonlening is door onze aanpak een stuk lager. U wint telkens opnieuw.

*hetzelfde, maar met een hoger rendement.

Kwalitatief beheer met bewezen resultaten, ondersteund door onze jarenlange expertise en kennis maar aan kosten die veel lager liggen dan elders, dat is een garantie op een hoger rendement. Uw geld brengt bij ons meer op dan wat u nu van uw bank(ier) krijgt. Vergelijk en doe uw voordeel.